نیو اینسایت اینتو آیلتس خرید کتاب زبان انگلیسی New Insight Into IELTS
نیو اینسایت اینتو آیلتس | کتاب انگلیسی New Insight Into IELTS قیمت اصلی تومان415,000 بود.قیمت فعلی تومان205,000 است.
بازگشت به محصولات
ایتالین سنتنس بیلدر کتاب ایتالیایی Practice Makes Perfect Italian Sentence Builder
ایتالین سنتنس بیلدر | کتاب ایتالیایی Practice Makes Perfect Italian Sentence Builder قیمت اصلی تومان200,000 بود.قیمت فعلی تومان100,000 است.

شو اند تل 1 | کتاب انگلیسی Show and Tell 1 2nd

قیمت اصلی تومان1,000,000 بود.قیمت فعلی تومان500,000 است.

جهت دانلود این محصول به صورت PDF به وبسایت hipeyk.com مراجعه نمایید.

4 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
توضیحات

شو اند تل 1 | کتاب انگلیسی Show and Tell 1 2nd

کتاب زبان انگلیسی “Show and Tell 1 2nd” یک کتاب آموزشی برای کودکان است که به ارتقای مهارت‌های زبان انگلیسی آن‌ها می‌پردازد. این کتاب بر اساس مطالعات دانش‌آموزان کودک در حیطه آموزش زبان انگلیسی توسعه یافته است و به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مهارت‌های ارتباطی، شنیداری، گفتاری و خواندن خود را در زبان انگلیسی بهبود بخشند.

فهرست درسی “Show and Tell 1 2nd” شامل موضوعات و مهارت‌هایی مانند:

1. معرفی خود و دیگران: دانش‌آموزان در این قسمت با استفاده از جملات ساده و عکس‌های تصویری، خود را و دیگران را معرفی می‌کنند. این قسمت به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مهارت گفتاری و شنیداری خود را در زمینه معرفی شخصیت‌ها تقویت کنند.

2. موضوعات مرتبط با خانه و خانواده: این قسمت شامل درس‌هایی درباره خانواده، اتاق خواب، سرویس‌های بهداشتی و سایر اجزای یک خانه است. این دروس به دانش‌آموزان کمک می‌کنند تا لغات و عبارات مرتبط با این موضوعات را یاد بگیرند و مهارت خواندن و شنیداری خود را در این زمینه بهبود بخشند.

3. موضوعات مرتبط با مدرسه و دوستان: در این قسمت، دانش‌آموزان با موضوعاتی مانند کلاس درس، دوستان، بازیگران مشهور و موضوعات مرتبط با مدرسه آشنا می‌شوند. این دروس به دانش‌آموزان کمک می‌کنند تا بهبودی مهارت‌های شنیداری، گفتاری و خواندن را در این زمینه تجربه کنند.

4. موضوعات مرتبط با حیوانات: این قسمت شامل دروسی درباره حیوانات خانگی و وحشی است. دانش‌آموزان از طریق متون و تصاویر مرتبط با انواع حیوانات و ویژگی‌های آن‌ها، مهارت خواندن و شنیداری خود را بهبود می‌دهند.

کتاب “Show and Tell 1 2nd” به کودکان در حدود ۶ تا ۸ سالگی توصیه می‌شود و به دوره پیش‌ابتدایی زبان انگلیسی می‌پردازد. این کتاب با استفاده از تصاویر جذاب و فعالیت‌های تعاملی، از جمله بازی‌ها و تمرینات گروهی، فرایند یادگیری را برای دانش آموزان کودک به طور جذاب تر می‌کند.

توضیحات تکمیلی
سایر توضیحات

كتاب دانش آموز + كتاب كار + فایل صوتی

ناشر

Oxford University Press España, S.A

نوع جلد

جلد شومیز

نویسنده

Kathryn Harper, Gabby Pritchard, and Margaret Whitfield

نظرات (0)
0 نقد و بررسی
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شو اند تل 1 | کتاب انگلیسی Show and Tell 1 2nd”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − سیزده =

ارسال و تحویل کالا
ارسال کالا به تهران ارسال کالا به تهران در کمتر از 48 ساعت ارسال کالا به شهرستان ارسال کالا به شهرستان در کمتر از 72 ساعت